Optredens


Jaarlijks hebben we zo’n 8-10 optredens. Dit varieert van het opluisteren van diensten in de Johanneskerk en zorgcentrum Op de Bies (Landgraaf) tot medewerking aan concerten en het zelf organiseren/uitvoeren van een concert. Bekijk onze site voor de actuele agenda.

 

 Wij hebben samen met Nadia, onze dirigente al vele mooie projecten uitgevoerd. Zo is in 2006 in samenwerking met L1 de kerstmusical ‘The promise of Christmas’ opgenomen en uitgezonden. Is in 2007 een groot aantal liederen van componist John Rutter uitgevoerd en is in 2008 het Requiem van Twijfel en Troost in première gegaan, met liederen over het omgaan met verlies. Dit Requiem hebben we inmiddels al op meerdere plaatsen mogen uitvoeren, met als hoogtepunt de uitvoering met een megakoor van ca. 150 zangers/zangeressen. In het najaar van 2013 hadden wij een groot project met andere koren, muzikanten en een dansensemble: The Vocal Proms, waarbij betekenisvolle liederen uit de film ten gehore gebracht werden. In 2015 hebben wij de Passiecantate van Lloyd Larson en Joseph Martin opgenomen op CD en die inmiddels al diverse keren uitgevoerd. Daarnaast hebben wij een prachtig dubbelconcert gehad met het bekende studentenkoor uit Utrecht: Dekoor Close Harmony.

Het grote hoogtepunt in ons bestaan was in 2017, niet alleen het jaar van ons 25- jarig jubileum, maar ook het jaar waarin wij een geheel eigen, Nederlandstalige productie hebben uitgevoerd: Stromen