Synoidos, koor dat je raakt

Wij zijn Synoidos, een gemengd koor van ongeveer 60 leden dat het publiek wil raken met onze liederen. Ons motto is dan ook: Synoidos, koor dat je raakt!

Ons repertoire varieert van gedragen ballades tot vlotte ritmische muziek, van klassiek tot pop. Maar alle liederen hebben één ding gemeen: het zijn méér dan leuke liedjes. In onze optredens zoeken we zorgvuldig en thematisch repertoire bij elkaar.

Wij repeteren iedere woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Johanneskerk in Sittard. Voorafgaand aan deze repetitie hebben we per toerbeurt partijrepetitie van 19.30 uur - 20.00 uur.

We hebben zo’n 8-10 optredens per jaar. Dit varieert van het opluisteren van diensten in de Johanneskerk en zorgcentrum Op de Bies (Landgraaf) tot medewerking aan concerten en het zelf organiseren/uitvoeren van een concert. Bekijk onze site voor de actuele agenda.

Natuurlijk zijn wij meer dan zingen alleen. Binnen ons koor speelt gezelligheid en omzien naar elkaar ook een grote rol. Daarom vinden we het ook belangrijk om naast de repetities ook sociale activiteiten te organiseren, zoals een barbecue, een repertoiredag of een smartlappenfestival. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of kijk op onze facebook-pagina.